اگر میخواهید سرحال و قبراق باشید، صد سال عمر کنید و سالم باشید این مواد غذایی را به طور منظم مصرف کنید.
سیر
سیر خواص ضدباکتریایی دارد که ناشی از مادهای به نام آلیسین است. بوی سیر نیز از وجود این ماده ناشی میشود. سیر همچنین خواص چربی سوزی داشته و ضد فشارخون بالا است.
فلاوونوئیدهای موجود در این مادهی غذایی نقش مهمی در پیشگیری از سرطانهای دستگاه گوارش و بیماریهای قلبی عروقی دارد و کلسترول خون را پایین میآورد.
پیاز
پیاز دارای خواص آنتی باکتریایی و همچنین ضدعفونی کننده است. این مادهی غذایی پرطرفدار باکتریهای به وجود آوردهی جرمهای دندانی، ورم لثه و آنژینها را از بین میبرد.
پیاز برخی از عوامل التهابزا که باعث ابتلا به بیماریهایی مثل آسم میشود را نیز از بین میبرد.
سبزیجات معطر
سبزیجات معطری مثل آویشن، رزماری، گلپر، ریحان و نعنا سرشار از عصارههای گیاهی خانواده ترپنها terpene هستند. عطر و بوی این سبزیجات به دلیل وجود همین مواد است. ترپنها قادرند با تومورها مقابله کنند و رشد سلولهای سرطانی را کاهش دهند.
زردچوبه و فلفل سیاه
زردچوبه حاوی مواد آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضدسرطانی قوی است که باید هر روز در غذاهایتان استفاده کنید. زمانی که زردچوبه با فلفل سیاه مصرف شود باعث میشود که خواص زردچوبه چند برابر شود.
زنجبیل
زنجبیل حاوی آنتی اکسیدانهای بسیار قوی است که از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و برخی از سرطانها و بیماریهای مربوط به پیری پیشگیری میکند. این گیاه ریشهای، خواص ضدالتهابی دارد که در درمان روماتیسم و آرتریت موثر عمل میکند. در نهایت باید بگوییم زنجبیل هضم غذا را تسهیل کرده و با حالت تهوع مقابله میکند.
چای سبز یک آنتی اکسیدان فوقالعاده است که همچنین میتواند با کاهش جرم رگها از بیماریها قلبی عروقی پیشگیری کند. این چای، توکسینهای بدن را دفع کرده و با پیری مقابله میکند
نظرات شما عزیزان: